Hesabını Sil
Hesabını ve ona bağlı tüm verileri kalıcı olarak silersin. Bu işlem geri alınamaz.
Silinecekler
- Doğum bilgilerin ve hesaplanmış doğum haritan
- Sorduğun sorular, aldığın yanıtlar ve sohbet geçmişin
- Satın aldığın raporlar
- Kredi bakiyen ve tüm hareket geçmişin
- Arkadaş bağlantıların
- Bildirim kaydın
Devam eden bir aboneliğin varsa hesabı silmek onu iptal etmez. Aboneliği Google Play ya da App Store hesabından ayrıca iptal etmelisin.
Uygulamayı kayıt olmadan mı kullandın?
Kayıtsız kullanımda hesabın yalnızca cihazında saklanan bir anahtarla tanınır; bizde onu sana bağlayan bir e-posta ya da ad yoktur. Bu yüzden buradan doğrulayamayız. Silme işlemini uygulamadan yapabilirsin: Profil → Hesabı Sil.